Wie zijn wij?

Over ons

Al sinds 2012 is Sapec B.V. actief in het bedenken, ontwerpen, bouwen en leveren van technologische maatwerkoplossingen. We werken in verschillende sectoren, van tuinbouw tot vliegvelden en van veehouderij tot cosmetica. Ons bedrijf in Hoogkarspel is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen handelsonderneming Schouten B.V. en WEB. Onze missie? Het realiseren van technologische oplossingen met maatschappelijke relevantie door wetenschap en praktijk te verbinden.

Onze mensen

Bij ons werken mensen met een gedreven passie voor alles wat met techniek te maken heeft, jong en oud. Sommigen bouwen al 30 jaar samen machines en beschikken over een flinke dosis ervaring, anderen zijn nog jong en brengen nieuwe kennis het bedrijf binnen. Door onze platte organisatiestructuur werken onze collega’s nauw met elkaar samen en wordt kennis makkelijk gedeeld. Onze medewerkers zijn betrokken bij het hele proces, van brainstorm tot eindproduct.

Cover
Cover

Onze expertises

Sapec B.V. is expert op het gebied van software, schakelkasten, speciaalmachines en sensortechnieken. We hebben veel verschillende expertises in huis en weten daardoor altijd het juiste team samen te stellen voor onze klant. Ons team bestaat uit experts op het gebied van PLC techniek (Siemens), frequentieregelingen en stappenmotoren, pc en microcontrollertechniek, geavanceerde sensoren, 3D mechanische engineering en meer. Sapec B.V. investeert in de ontwikkeling van medewerkers en werkt met de nieuwste technieken binnen verschillende toepassingen. Doormiddel van rapid prototyping kunnen wij in een vroeg stadium een proof of concept aanleveren om de haalbaarheid van een machine of proces aan te tonen.

Onze waarden

Samenwerken, betrokken en transparant zijn en waarmaken wat we beloven: dat vinden wij belangrijk. Wij brengen samen met u de vraag in kaart en nemen u mee in het ontwerpproces. Dat doen we door in contact te blijven en regelmatig af te stemmen. We maken gemaakte keuzes en adviezen inzichtelijk en werken zo aan een kwalitatieve, duurzame oplossing voor uw vraagstuk. U bent constant op de hoogte van de voortgang en weet wat u van ons kunt verwachten, en wij komen onze afspraken na. Daar kunt u op vertrouwen.